вестник ТИЧА

 
вестник ТИЧА

 
Рейтинг: 3.00
(183)
vestnik ticha
Глог
Новини
Връзки
За контакти


Видео Календар

Новини / новините от региона

25 Март 11, 15:24
Дългоочакван магазин за риба

На 17 март 2011 година младото семейство Свилена и Константин отвориха вратите на нов магазин за риба и рибни продукти в град Велики Преслав. Магазинът се намира на улица „Пейо Яворов” до оптиката.
Свилена Костадинова е родом от Варна и споделя, че добре познава тънкостите на рибния пазар. Ето по тази причина тя и съпругът й са се насочили към търговията на риба. В града няма друг специализиран магазин с такова разнообразие от асортименти, а рибата е сред любимите храни на българина. Консумацията й е изключително полезна и здравословна.
Още от 9:00 часа сутринта започнаха да идват първите клиенти. Те бяха посрещани с усмивка от собствениците и получаваха сладки лакомства по случай откриването на магазина. Някои от хората само оглеждат стоката, но всички споделят, че отдавна очакват подобен магазин в града. Атрактивно изглежда големият аквариум, в който свободно плуват живи риби. Истинска борба настъпи с улавянето на 1,700 кг шаран, който ще нагости новата си собственичка.
Собствениците планират скоро да окачат по стените на магазина рецепти, подходящи за приготвянето на рибните продукти, като по този начин ще обогатят кулинарната култура на гражданите на Велики Преслав. 
Магазинът беше осветен от отец Неделчо. Той пожела на собствениците благополучие и успех в начинанието.

Надежда Папазова
 


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.7763