вестник ТИЧА

 
вестник ТИЧА

 
Рейтинг: 3.00
(183)
vestnik ticha
Глог
Новини
Връзки
За контакти


Видео Календар

Новини / новините от региона

27 Май 10, 09:32
МВР ШУМЕН С НОВ ОБЛАСТЕН ШЕФ

Любомир Христов е новият  шеф на Областната дирекция на МВР Шумен от 19 май 2010. Досега е бил главен инспектор - шеф на звеното за борба с организираната престъпност. Представи го министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, който посети Шумен с тази цел.
Заместник на Л. Христов като главен инспектор става Захари Захариев. Ще се проведе конкурс за длъжността, заемана сега временно от Л. Христов. Новият областен шеф на полицията е роден през 1954г. в Шумен. Завършил е ВНВАУ  - Шумен. В група „Оперативно техническа информация” започва работа в системата на МВР Шумен през 1990г. От 1992 до 1998г. заема длъжности в службите на Националната сигурност в града. От 1998г. е в РДВР - Сектор БОП, шеф на регионално звено. От 2004г. не е в МВР до 2010г., когато е назначен в сектор БОП Шумен – ГД  БОП. От пролетта е шеф на сектора - категория В, главен инспектор. Обучаван е в школа на ФБР в Унгария и в Академия на САЩ. Многократно е награждаван – с пистолет ЧЗ от министъра на вътрешните работи, с Почетен знак на МВР - ІІ и ІІІ степен. Женен е с две деца.
Пред журналисти, вътрешният министър Цветан Цветанов изрази задоволството си от конструктивния диалог при срещата с шуменските прокурори и съдии, едновременно с това - и тревожната констатация, че следствените арести са пълни. Но въпреки това, направи и извода, че по-добре да е така и гражданите да са спокойни…

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

7.6127